Testimonials

Magic Tea groepsverbinding

Ik vond het een zeer geslaagde middag. Wist niet wat ik mij er van voor moest stellen, het was echt een verrassing.
Heel gezellig en een fijne groep, het voelde of ik deze mensen al veel langer kende.
De letterbanner hangt aan mijn spiegel in de hal, staat erg leuk.
Ik heb een engel bij mijn bed staan, geeft een goed gevoel.
Jij hebt het top gedaan en het klopt de emotionele hooggevoeligheid. Ik wens je heel veel succes bij de volgende Magic Tea’s.

Met lieve groet, Lidy

Intuïtieve massage

Ik heb een intuïtieve massage en kaartreading mogen ontvangen en ervaren. Zeer aangenaam. Sety heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en aan het denken gezet. Het was een fijne ervaring. Zij is prachtig en een ontzettend inspirerende vrouw met een bijzondere gave. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen. Het is zeker de moeite waard om eens haar site te bekijken, dan haar blog te lezen en er een mailtje aan te wagen.

Varsha Rasiawan

Intuïtieve massage

Sety is een warm, lief mens en zij ontving mij dan ook op een hartelijke manier met een verfrissende, verse smoothie. De praktijkruimte van Sety is zeer prettig en werkt rustgevend. Na een inspirerende kaartreading waarbij Sety met allerlei waardevolle tips kwam, heb ik genoten van een ontspannende massage. Ik kan het iedereen aanraden!

Trudy van den Deijssel

Traject van 5 sessies en behandeling

Ik ben Judith, 41 jaar.
De laatste tijd had ik veel last van vage klachten.
Draaierigheid, maandenlang iedere nacht paniekaanvallen, vaak ziek zijn.
Mijn leven werd erdoor bepaald. Artsen konden er niks meer mee. Ik had nog nooit van Eenheidsheling gehoord. Ook na erover te hebben gelezen zei het mij niet veel. Ik was niet spiritueel en meer van ‘geef mij maar een pilletje’. Maar ach, je ‘moet’ toch iets?

Mijn eerste sessie bij Sety ervaarde ik als heel fijn. Ik ben snel angstig, maar zij stelde me helemaal op mijn gemak. Alles wordt door haar rustig uitgelegd, ze luistert en stelt vragen, alles rustig met een kopje thee.
Vervolgens hoef je alleen lekker ontspannen te liggen en Sety doet samen met de gidsen de rest.

Wat dan zullen de praktische mensen onder ons zeggen? Ik weet het niet, maar gaat een energie door je heen, je voelt je ontspannen, laat je gedachten los. Dan mag je weer heel rustig bijkomen, terwijl Sety de doorgekregen inzichten opschrijft. En die zijn zo bijzonder! Geen 1000 psychologen geven je de handvaten die je hier krijgt. Dingen worden helder, het is 1 lang aha moment. Sety legt alles weer rustig uit.

Na 5 sessies is er bij mij echt zo’n wonderlijke omslag, die al begon bij sessie 1.
Ik ben van een zieke, kwetsbaar, angstig meisje veranderd in een krachtige, positieve vrouw die trots is en voor het eerst in haar leven van zichzelf houdt. Geen paniekaanvallen, geen ziektes, draaierigheid, depressie. Wel ontdekking, mooie dingen op mijn pad, levensveranderde besluiten durven nemen, een andere Judith!

Ik weet niet hoe ik op papier uit kan drukken hoe fantastisch en wonderbaarlijk dit is.
Twijfel niet, dit gaat je leven veranderen!

Judith van der Velden

Magic Tea VIP

Vanmiddag heel hartelijk ontvangen bij Sety thuis, je voelt je gelijk erg welkom met een kopje thee en een heerlijk cake-je. Ik had gekozen voor een Magic Tea VIP ‘behandeling’ dit is echt een aanrader. Je krijgt eerst een coachingssgesprek onder het genot van een kopje thee. Daarna een kaartreading gehad, dit was ook zo bijzonder en klopte helemaal. Na de reading nog een korte, maar krachtige healing gehad en tot slot een heerlijke ontspannende intuïtieve massage. Ik voel me eigen een stuk rustiger en heb weer vertrouwen!!!! Sety je bent een TOPPER!!

Roxanne Brons

Magic Tea VIP

Vandaag heerlijk genoten van de Magic Tea VIP, wat een cadeautje! Het is erg fijn in gesprek te zijn met iemand die volledig aanwezig is, ziet wie je echt bent en input geeft om over na te denken. Ook de kaartreading heeft me nieuwe inzichten gegeven. Na de healing nog een heerlijke intuïtieve massage en ik ben weer helemaal ontspannen! Ook prettig naderhand een verslag te ontvangen, zodat je het nog eens door kunt nemen. Zeker een aanrader!

Maaike Rijkers

Kaartreading

Ik heb gisteren een Engelen kaartreading ontvangen via de mail van Sety!! Wat bijzonder om te lezen dat er zoveel herkenbare punten zijn voor mij. Helaas is de afstand te groot om een persoonlijke reading te doen, wat dat lijkt me heel bijzonder!! Sety is volgens mij een warme, hartelijke vrouw. Dus ik zou zeggen, bestel eens een Engelen kaartreading, het is echt heel bijzonder!!!!!

Diana Messing-Visser

Magic Tea VIP

Zoals iedereen het al beaamd zijn Sety’s behandelingen (heb zelf de Magic Tea VIP gehad) echt aan te raden! Positieve reacties waar ik weinig aan toe te voegen heb en het volledig mee eens ben. Sety is een inspirerend voorbeeld!

Tram Nguyen

Healing

Heb een heel goed gevoel over de healing en denk dat het me zeker zal helpen. Ik voel me in ieder geval een stuk zekerder.
Ik kom zeker nog een keer bij je terug.

Ellen Dooijes

Algemeen

Ze zijn tegenwoordig schaars, en komt ze niet vaak tegen… Onbaatzuchtige mensen.. Maar Sety Ditters is daar 1 van. Ik zat een beetje klem, zoekende.. Ik was brutaal en stuurde een mail… en kreeg een oprechte, warme mail terug met mooie adviezen. Ik kreeg inzicht, inzicht in mezelf! Ik ben een strijder en heb een missie.. en door Sety weet ik dat ik het goede pad volg om mijn missie te laten slagen…
Ik ben je dankbaar Sety…. bless you

Carola Meijer

Healing

Sety voelde bij binnenkomst mijn tweestrijd en heeft mij op een hele fijne manier kennis laten maken met healing. Ik vind haar een ontzettende lieve en warme vrouw. Ik weet nog niet wanneer, maar ik ga zeker nog n keer naar Sety toe, met open ogen, open hart!

Crisante Kuiper-de Vries

Algemeen

Geweldig, prachtig mens! Sety helpt mij iedere dag zodat er iets heel moois gebeurd in mijn leven. Dank schat voor al je waardevolle tips en onvoorwaardelijke liefde 🙂
Dikke kus, Deboor

Debora Campello

Magic Tea/Kaartreading

Sety weet en voelt precies wat jij nodig hebt op welk moment. En toen ik voor het eerst niet exact begreep wat de boodschap naar mij was, was haar tweede mail ‘exact’ touchee!!! Sety benoemt de grootste kern wat jij nodig hebt! En zet op een mooie respectvolle manier jouw ‘denken’ de goede kant op! Richt je tot Sety als je duidelijkheid nodig hebt!

Michelle van Stijn

Kaartreading

Op het juiste moment voorbij gekomen op Facebook. Een eerlijk en oprecht persoon.

Petra Out

Magic Tea

Ik heb bij Sety een Magic Tea gehad. Een aanrader! Een laagdrempelige manier om tot nieuwe inzichten te komen. Zonder zweverig te zijn geeft Sety je een duwtje in de juiste richting en een moment van bezinning. Ze heeft bovendien een warme en sprankelende persoonlijkheid waar je veel positieve energie van krijgt. Bedankt Sety!

Annemieke de Kruijf

Healing

Healing gehad bij Sety! Wat een beleving en een positieve energie krijg je ervan.
Echt ook een eye opener.

San Overhorst

Binnenkort volgen er meer testimonials.
Tevens kun je op mijn Facebook pagina Siti Muntanah ook referenties lezen.

Advertenties