Over mij

Van jongs af aan was ik bezig met levensvragen en voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Hoewel ik het antwoord op vele vragen nog niet wist, had ik wel het diepste vertrouwen dat de antwoorden op mijn pad zouden komen als de tijd daar rijp voor zou zijn.

Inmiddels herinner ik mij steeds meer. Wie ik werkelijk ben en wat ik hier op aarde kom doen. Ik ben hier om mijn eigen authenticiteit, mijn onafhankelijkheid en unieke (im)perfectie te leven. En daarmee mensen in hun kracht te zetten, puur om zichzelf te zijn.

Ik heb geleerd om mijn leven en mijn angsten en blokkades te helen en ervaar dagelijks hoeveel fysieke, mentale, emotionele en spirituele veerkracht dit mij opgeleverd heeft.
Mijn eigen wijsheid en ervaring wil ik graag met je delen, zodat jij ook met meer innerlijke rust en vertrouwen in het leven kunt staan.

Spiritualiteit betekent voor iedereen iets anders. Voor mij betekent het bewust zijn van de verbinding die we met z’n allen hebben en de unieke kracht die wij in ons hebben om alles te creëren wat we willen. Niet zweverig, maar juist met beide benen op aarde. Bewust leven, accepteren en manifesteren.

Voor mij betekent spelen ook helen en zodra je dit in ziet en leeft vanuit liefde, gaat er een wereld vol wonderen voor je open. Het is mijn missie om mensen op een praktische manier bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht, zodat het leven makkelijker en relaxter is.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, sporten, uitgaan en tijd door te brengen met de mensen die mij dierbaar zijn. Ik geniet volop van het leven en ben dankbaar voor ieder moment.

Heb jij even een steuntje in de rug nodig of wil je graag een volgende stap zetten in je persoonlijke groei? Ik help je graag herinneren (aan je eigen innerlijke kracht), zodat je meer rust, zelfvertrouwen en overvloed zult ervaren in je leven.

Dit doe ik door jou helderheid te geven door middel van intuïtieve coaching, healing, reading en massage, maar bovenal door er gewoon voor je te zijn. Ik zie je graag!

Liefs, Siti Muntanah

Ps. Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Mijn eerste blog gaat over mijn persoonlijke wereldreis en kun je hier lezen. 
https://sitimuntanah.com/2014/07/06/mijn-persoonlijke-wereldreis/

Blog 150216

Advertenties