Eenheidsheling

Eenheidsheling is een krachtige en liefdevolle helingsmethode.

Eenheidsheling werkt aan emotionele, mentale, spirituele en fysieke ontwikkeling. Het is een proces.

Groeien in eenheid met je lichaam, geest en ziel. Van daaruit volledig je vrijheid voelen, in verbinding staan met jezelf en daarmee ook met je omgeving. Dus terug naar je oorspronkelijke Zijn. Naar wie jij werkelijk bent.

Je ziel bepaalt het proces. Zij bepaalt hoe het gebeurt en wat nu los gelaten mag worden. In haar tempo.

Bij Eenheidsheling worden tijdens iedere heling blokkades weggehaald. Dit zorgt er voor dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Dit is niet alleen fysiek, maar ook mentaal voelbaar. De liefdevolle Eenheidsenergie wordt door iedereen anders ervaren. Waar de één vooral kleuren of beelden ziet, zal de ander heel duidelijk lichamelijk voelen dat er aan hem of haar gewerkt wordt.

Je wordt transparanter. Dit betekent dat wat er tegen je gezegd wordt door je heen gaat en het je niet meer persoonlijk raakt. Je kunt er als het ware van een afstandje naar kijken in plaats van midden in de situatie te zitten. Dit geeft rust en vertrouwen. Je wordt milder en je zal meer zelfvertrouwen ervaren. Je eigenliefde versterkt en je zal dat krachtiger aanvoelen dan voorheen.

Het belangrijkste resultaat van Eenheidsheling is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Er ontstaat een verdieping van de kwaliteit van leven, door vergroting van je bewust-ZIJN.

Het is voor iedereen geschikt. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van wat op dit moment van belang is en losgelaten kan en mag worden.

Advertenties