Waar een wil is, is een weg.

“Helaas meneer, wij kunnen niets meer voor u doen. Leer er maar mee leven.” Dat is wat de arts van Bergman Clinics tegen mijn man Jack zei, drie jaar geleden.
Een jaar ervoor was hij geopereerd aan zijn dubbele hernia, waarvan er 1 hernia afgebroken was. De tussenwervels bleken helemaal versleten en er was dus zogezegd niets meer aan te doen.
Iets wat veel mensen te horen krijgen die met een hernia, Ischias of andere rugproblemen rondlopen.

Ja en dan heb je twee keuzes. Of je gelooft de arts blindelings en je legt je erbij neer. Of je kiest ervoor om op zoek te gaan naar andere (alternatieve) mogelijkheden en er zelf iets aan te doen. En gelukkig koos Jack voor dat laatste.

Als ‘healer’ geloof ik dat er altijd een oplossing is als je werkt aan de kernoorzaak, maar healing is een proces en dat kun je niet afdwingen. Als iemand daar niet voor open staat, dan houdt het op en dat is ook oke. Het enige dat je dan kunt doen is de ander de ruimte geven en dat heb ik gedaan.

Jack ging het e-book ‘Rugpijn, Hernia, Spit & Ischias weg ermee!’ lezen en ging aan de slag met de oefeningen. Zijn levensstijl verbeterde, al was dat destijds al heel gezond en sportief. Ook zijn fysieke houding veranderde. En zo waren er nog een aantal dingen waaraan hij werkte. Met positief resultaat! Oh ja en ik gaf hem stiekem helende massages… 😉

Vanochtend hebben we voor het eerst sinds 3 jaar weer samen hardgelopen. Iets wat we voorheen altijd samen deden en waarvan hij dacht dat de kans klein was dat we dat ooit nog samen zouden doen. Super leuk om dat weer samen te kunnen doen en sneller dan verwacht.
En we gaan vast ook samen nog een keer de halve marathon lopen, daar ben ik van overtuigd.

De reden waarom ik deze blog schrijf is dat hij een van de voorbeelden is van natuurlijke genezing, zonder medicatie of wat dan ook. Wellicht inspireert dit anderen en geeft het bewustwording dat er echt meer mogelijk is dan je in eerste instantie misschien zult denken. Ik weet ook zeker dat als hij nu weer foto’s van zijn rug zou laten maken, het verschil zichtbaar zal zijn. En dat dankzij zijn eigen inspanning, en ontspanning uiteraard.

Alle fysieke klachten en ziektes hebben een dieperliggende oorzaak. Dat kan op verschillende niveaus zijn. Bij Eenheidsheling werken we op zielsniveau aan alle niveaus. Wanneer je hiervoor open staat, is natuurlijke genezing mogelijk. Ik begeleid je hier graag bij.

Want… ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Het leven is veel te kort om ziek te zijn of lichamelijke klachten te hebben. Al ontkomen we er soms niet aan en is het noodzakelijk om te kunnen groeien.
Het lichaam is ongelofelijk wijs en het geeft ons continu signalen, maar als wij daar niet naar luisteren en naar handelen, dan wordt het steeds erger. Wonderen bestaan. Dagelijks.
Maak tijd vrij om innerlijk werk te doen. Want.
Waar een wil is, is een weg.

Ik vind het super fijn voor Jack dat het weer zo goed gaat met zijn rug en ben super blij dat ik weer kan hardlopen samen met mijn maatje. Er wordt wel eens gezegd, alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. In mijn geval geldt dit letterlijk en figuurlijk voor allebei en het is natuurlijk super tof om dit samen te doen met degene die je onvoorwaardelijk steunt en waar je van houdt. ❤

Hoe gaat het met jouw gezondheid?

Veel liefs,
Siti Muntanah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s