Alles is mogelijk

Vroeger als ik iemand hoorde zeggen dat alles mogelijk is, dacht ik vaak jaja, dat zal wel. En tegelijkertijd voelde ik ook een soort van weerstand op mijn eigen gedachte. Want wat als alles wel mogelijk zou zijn?
Tegenwoordig weet ik dat alles mogelijk is, mits je daar de benodigde acties voor neemt. Alles wat er nu is in je leven, is het resultaat van de keuzes die je ooit zelf hebt gemaakt.
En ik weet dat dit voor veel mensen moeilijk te geloven is en dat is ook oké. Vroeg of laat kom je erachter dat je zelf de verantwoordelijkheid hebt over je eigen leven en dus ook in staat bent om van koers te veranderen.
De vraag is, hoe graag wil je het en ben je bereid om daar alle nodige acties voor te nemen?

Onlangs was ik in Dubai en toen werd ik mij er nog bewuster van dat alles mogelijk is. In Dubai is alles mogelijk. Dat zie je, dat voel je en dat ervaar je. En ja, je mag er natuurlijk alles vinden wat je wilt, maar ze maken het wel waar. Ik kan dat heel erg waarderen. Geen woorden, maar daden.
Van te voren had ik een heel ander beeld van het land, maar het heeft mij positief verrast.

Als je op dit moment niet tevreden bent met bepaalde dingen of mensen in je leven, waarom verander je het dan niet? En dat is misschien makkelijker gezegd, dan gedaan, maar echt. Het leven is veel te kort om je tijd en energie te verspillen aan iets wat je geen plezier of energie oplevert.

De meeste mensen leven volgens de formule ‘hebben-actie-zijn’. Ze willen iets liever gisteren hebben dan vandaag, maar zo werkt het niet. Het universum werkt volgens de formule, of hoe je het ook wilt noemen,
‘zijn-actie-hebben’. Het is noodzakelijk om je af te stemmen op de juiste frequentie, het voelen, het ervaren alsof het al zo is, vervolgens neem je de acties om datgene te behalen en dan zul je het ook krijgen.

En soms zeggen mensen dan, jaja, dat zal wel. Maar hiermee krijg ik mijn overleden moeder/vader/familielid/vriend niet mee terug. Je zult begrijpen dat dat ook niet de soort dingen zijn die ik hiermee bedoel. Wat overigens wel mogelijk is, is om met ze te communiceren, maar dat terzijde.

Alles is mogelijk, mits je de juiste mindset hebt en bereid bent om dagelijks alle acties te nemen die nodig zijn om je droom of doel te bereiken. En soms duurt het jaren voor je iets bereikt, maar dat geeft niet. Alles komt op precies het juiste moment naar je toe. Alles is er op het juiste moment.

De eerste vier maanden van mijn ondernemerschap zitten er al weer op.
Ik geniet iedere dag zo van mijn vrijheid. Het is heerlijk om mijn eigen agenda te kunnen bepalen, alle ruimte te hebben om te zijn wie ik ben en te doen wat ik graag wil. En nee, het is zeker niet altijd makkelijk, maar ik weet dat het meer dan de moeite waard is. Ik wil het maximale uit het leven halen. En dat gun ik jou ook. Alles is echt mogelijk.

Heb je zin om een keer met mij te sparren over jouw leven en jouw dromen? Laat het me weten en dan maken we een afspraak.
Ik help je graag op weg.

Veel liefs,
Siti Muntanah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s