What’s in a name?

Wauw. We zijn al weer (bijna) één jaar verder.
31 januari 2016 begon ik mijn blog met: “Precies een jaar geleden…” en dat is wat ik nu weer ga doen.

Precies een jaar geleden nam ik de beslissing om mijn geboortenaam Siti Muntanah te gebruiken en wauw. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Mocht je de blog willen (her)lezen, dan kan dat hier: https://sitimuntanah.com/2016/01/31/een-nieuwe-fase-in-mijn-leven/

Mijn blog eindigde met:
“En wie me graag Sety, Seet of hoe dan ook wil blijven noemen. Dat is ook helemaal oké. In de kern gaat het er niet om hoe je heet, maar wie je bent en wat je doet.”

Hoewel ik het daar nog steeds mee eens ben, wil ik er wel graag iets aan toevoegen. Natuurlijk gaat het erom wie je in essentie bent en wat je doet. Uiteindelijk zeggen daden meer dan woorden, maar wat nog veel belangrijker is WAAROM je iets doet.

Toen ik drie maanden oud was ben ik geadopteerd en vanuit Indonesië naar Nederland gekomen en heb ik de kans gekregen om in een veilige en liefdevolle omgeving op te kunnen groeien.
Zonder die mogelijkheid had ik dit nu waarschijnlijk niet meer op kunnen schrijven, omdat ik destijds ernstig ziek was.

Ik ben daar dan ook ontzettend dankbaar voor en geniet volop van het leven. Ik besef iedere dag dat wij hier in overvloed leven en dat gun ik iedereen en in het bijzonder weeskinderen.
Ieder kind heeft recht op een veilige en liefdevolle basis.

Mijn missie is om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van weeskinderen, vanuit liefde en verbinding. Dat is wat mij raakt en waarom ik nu werk aan een optimale gezondheid en financiële vrijheid.

Mijn kracht is om je te inspireren en te begeleiden bij het helen van je angsten en blokkades.
Zodat je van binnen en van buiten kunt stralen. En als jij straalt, geef jij de ander ook de ruimte om te stralen. Op die manier maken we de wereld samen een beetje mooier en lichter.

Je kunt bij mij terecht voor healing, kaartreading, coaching en intuïtieve massage. Daarnaast deel ik ook mijn enthousiasme over aloë vera producten en de samenwerking met het bedrijf Forever Living.

Anderen verder op weg helpen. Anderen inspireren. Ik wil het nog veel meer doen. Door de samenwerking met Forever is dit mede mogelijk.
De vrijheid die ik nu dagelijks ervaar is onbetaalbaar en dat vier ik iedere dag.

Hoe gaaf zou het zijn als meer mensen hun hart zouden gaan volgen?
Naast meer PoSITIviteit, ga ik ook meer delen over SenSITIviteit.
What’s in a name? 😉

Wat zou jij willen realiseren in je leven als alles mogelijk is? Als geld en tijd geen obstakels zijn? Als iedereen mee zou werken? Als je geen angsten, blokkades en oude overtuigingen meer zou hebben?
Ben heel benieuwd en zou het tof vinden als je het met ons wilt delen.

Zondag 19 februari is de volgende PoSITIviteitsmiddag! Gratis en geheel vrijblijvend. Heb je zin in een gezellige en inspirerende middag bij mij thuis? Meld je dan snel aan. Ik heb nog een paar plekken vrij.

Maak er een mooie zondagavond van en vergeet niet te vieren wie je bent vandaag!

Liefs,
Siti Muntanah

img_3969

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s