De meest gestelde vraag afgelopen week…

was toch wel: ‘En hoe gaat het, laatste loodjes hè?’ En inderdaad!
Al is in woorden nauwelijks uit te leggen hoe ik me werkelijk voel.
Ik leef al jaren naar dit moment toe en ineens is het moment er in een stroomversnelling gekomen. Nog precies 3,5 dag ‘werken’ en dan zeg ik FrieslandCampina na 7 jaar en het 10 jaar werken in loondienst vaarwel.
Dat voelt heel apart en eigenlijk ook nog onwerkelijk. En als ik nu terugkijk op het afgelopen jaar en alles op een rijtje zet, kan ik niet anders zeggen dan dat ik me ontzettend gelukkig en dankbaar voel. Steeds meer mezelf.
Ik ben geboren om te ondernemen. Om op wereldreis te gaan. Niet voor niets ben ik naar Nederland gekomen.

Dat het dit jaar begon te stromen was op/na Nieuwjaarsdag. Uit mijn comfortzone en mijn angsten overwinnen. Ik ben toen alleen gaan Vuurlopen en heb meegedaan aan het Pijlbreek-ritueel. Iets wat ik nog veel enger vond dan het vuurlopen. Benieuwd hoe dat was? Je kunt het hier teruglezen: https://sitimuntanah.com/2016/01/03/mijn-persoonlijke-eerste-ervaring-met-vuurlopen/

In deze blog schreef ik: ‘Alsof het vuur letterlijk en figuurlijk (opnieuw) in mij aangewakkerd is’ en het is dan ook super leuk om nu terug te kijken op hoe het jaar verder is verlopen.

Een paar keuzes die ik graag met je wil delen en mijn leven poSITIef veranderd hebben.
Eind januari heb ik mijn geboortenaam aangenomen en dat voelde als thuiskomen.
Begin juli heb ik besloten om met Forever Living Products samen te gaan werken en dat is een van mijn beste keuzes ooit. Hoe meer ik het bedrijf en de mogelijkheden leer kennen, hoe enthousiaster ik word en het is een hele mooie combinatie met mijn praktijk.
Bovenal kan ik oprecht zeggen dat mijn gezondheid verbeterd is en dat terwijl ik me daarvoor al heel erg energiek en fit voelde.
En natuurlijk, de keuze om voor vrijheid te kiezen. In de breedste zin van het woord.
Geluk is de vrijheid om bewust je eigen keuzes te maken en niet omdat een ander dat van je verlangt. En dat is ook de reden waarom ik eind oktober mijn baan in loondienst opgezegd heb.

En dit zijn slechts een paar veranderingen in het afgelopen jaar. Een jaar van persoonlijke groei en ook het vrijlaten van alles en iedereen waar ik geen energie (meer) van krijg of dat slechts uit eenrichtingsverkeer bestond. Dat klinkt misschien hard en enigszins tegenstrijdig, maar het is voor mij noodzakelijk om te kunnen blijven geven vanuit liefde.
Vanaf nu kies ik er alleen nog maar voor om me te omringen met mooie en positieve mensen die vertrouwen in me hebben en van me houden. Zonder oordeel. Mensen op wie ik kan bouwen. En de rest? Dat mag er ook zijn, maar daar besteed ik geen energie meer aan.

Wonderen bestaan als je leeft vanuit liefde en dat ervaar ik steeds meer. En vandaag (op dit moment is het zaterdagavond 22.22 uur) kwamen de boodschappen vanuit het Universum in overvloed.
Daarom kan ik niets anders dan mijn intuïtie te volgen en dat om te zetten in acties.
Een ander zien stralen is het mooiste dat er is en uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om dromen en doelen waar te maken en dat gun ik iedereen.

Ga je mee op reis?

Liefs,
Siti Muntanah

img_3090

Advertenties

4 thoughts on “De meest gestelde vraag afgelopen week…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s