Vrijheid is mijn motivatie 2.0

In aanvulling op mijn vorige blog, schrijf ik met veel plezier deze nieuwe blog. Met dezelfde titel en openingszin, maar met een andere invalshoek.
Een nieuw avontuur heeft zich aangediend en ik kan niet anders dan er NU gehoor aan te geven.

Ik kies bewust voor vrijheid. In de breedste zin van het woord en dat is een diep verlangen. Sterker nog, het voelt als mijn missie in dit leven.

Voor mij is vrijheid het mooiste dat je jezelf en een ander kunt geven. De vrijheid om te zijn wie je bent. En daarvoor heb je van niemand toestemming nodig, behalve van jezelf.

Dat is ook de reden waarom ik afgelopen week de knoop doorgehakt heb en mijn baan in loondienst opgezegd heb. Na ruim 10 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt is dit het moment om mijn vleugels uit te slaan en het ondernemerschap volledig te omarmen.

Heerlijk om zelf te bepalen hoe, wat, waar, wanneer en met wie ik wil samenwerken. Maar bovenal door iedere dag te doen wat ik het allerliefste doe. Anderen op weg helpen. Anderen inspireren.

Super spannend vind ik het, maar ik ben bereid om alles te doen wat er voor nodig is om te groeien.
Denken in mogelijkheden in plaats van in moeilijkheden en het belangrijkste. Vertrouwen. Vertrouwen in mezelf. Vertrouwen in de ander. En vertrouwen in het Universum en dat heb ik. Maar vertrouwen hebben alleen is niet voldoende. Het leven is dat wat wij er zelf van maken.

Ik volg mijn hart. Ondanks alle bezwaren. Ik laat mij niet onzeker maken door andermans angst, jaloezie, onzekerheid, onwetendheid of eerdere ervaringen.
Het gaat om het NU. Ik ga doen wat ik te doen heb en ga ervoor!

Hoe is dat bij jou? Werk je liever aan de dromen van je baas of aan je eigen dromen? Ik vind het super leuk om met ondernemende mensen samen te werken die positief in het leven staan, hun hart durven volgen en anderen willen begeleiden om hun dromen en doelen te bereiken, zodat zij ook hun eigen dromen kunnen realiseren. Ben of ken jij iemand die samen met mij het avontuur aan durft te gaan? Dan hoor ik het graag.

Liefs,
Siti Muntanah

img_2515

Advertenties

One thought on “Vrijheid is mijn motivatie 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s