Happy Full Moon!

De energie van Volle Maan is al een paar dagen duidelijk voelbaar. Een mooi moment om weer een blog te schrijven en jullie een update te geven van alle leuke ontwikkelingen die er spelen.

Zoals je misschien al weet ben ik onlangs een samenwerking aangegaan met een waanzinnig mooi bedrijf. Een bedrijf dat precies aansluit bij mij en bij de dingen die ik belangrijk vind in het leven.
Tijdens een van de trainingsdagen zag ik een filmpje dat mij diep raakte. Heel erg diep en ik deel het filmpje graag nog een keer. Toen ik dit filmpje zag werd ‘mijn waarom’ nog helderder.
Iedere dag. Echt iedere dag ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik hier mag leven. Zelfs of misschien wel juist bij wat we noemen ‘tegenslag’, want dat zorgt ervoor dat we groeien.
Als ik niet geadopteerd was en een kans gekregen had op een beter leven, dan had ik dit hoogstwaarschijnlijk niet meer op kunnen schrijven. En nee, het gaat niet om ‘als’, het gaat om het NU. En dat is voor mij ook een reden waarom ik juist wel graag veel geld wil verdienen, zodat ik NU een verschil kan maken in andermans leven. Hoe klein dat verschil misschien ook is. Ik voel me op een hele fijne, dankbare manier min of meer ‘verplicht’ om iets terug te doen. Zonder schuldgevoel.
En ik kan het. Delen uit overvloed. Anderen op weg helpen. Ik doe het en wil het nog veel meer doen.

Ieder moment kun je kiezen voor verandering!
Wil jij ook het beste uit jezelf halen, anderen helpen, parttime een mooie business opbouwen met een blijvend inkomen of als bijverdienste (naast je huidige job) en een happy & healthy lifestyle? En lijkt het je leuk om met mij samen te werken?
Laat het me weten als je jezelf hierin herkent en ik leg je graag alle mogelijkheden uit.

Inmiddels ben ik ook met de 9-daagse challenge gestart om je lichaam te reinigen en te transformeren. We zijn inmiddels 6 dagen onderweg en ik voel me super fit en energiek. Het is ook absoluut goed vol te houden. Ik merk dat mijn lichaam en geest aan het veranderen zijn. En ben heel blij met de resultaten tot nu toe.
Ik wil dit zelf 2x per jaar op deze manier herhalen, het is super leuk om het met een groep te doen. Al ervaart en doet iedereen het op zijn/haar manier en dat is helemaal ok.
Het is echt een bewuste keuze. Het gaat om bewustwording van het verschil tussen voeden en vullen. Want dat geeft structureel effect op lichaam en geest. Het is dan ook beslist niet te verwarren met een dieet en ik kan het iedereen aanbevelen!
Wil je ook een keer je lichaam cleansen? Als je via mij de Clean 9 bestelt, ontvang je als je wilt, 9 dagen lang 24/7 persoonlijke coaching van mij, want ik merk zelf hoe fijn dat is en ik wil je graag begeleiden om ervoor te zorgen dat je na afloop niet in je oude patroon vervalt.

Dit is de laatste maand waarin je nog een sessie kan boeken tegen de huidige tarieven. Vanaf september gaan mijn tarieven omhoog. Simpelweg omdat de waarde die ik bied niet (meer) in verhouding staat tot de investering die ik op dit moment vraag.
Een kaartreading is deze maand nog te ontvangen voor slechts € 15.

Tot slot. Volgende week zondag 28 augustus om 13.30 uur organiseer ik bij mij thuis in Amersfoort een gezellige middag volop poSITIviteit… 😉
Er zijn geen kosten en het is geheel vrijblijvend. Ik zorg voor de drankjes en lekkere, gezonde hapjes.
Ik deel dan mijn verhaal en ervaringen over mijn samenwerking met het bedrijf Forever Living Products. De wereldmarktleider op het gebied van Aloë Vera producten.
Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Stuur me dan even een berichtje. Je bent van harte welkom!

Live the life you love and discover the power of poSITIve Coaching!

Fijne avond en het lijkt me leuk om je een keer te ontmoeten.

Liefs, Siti Muntanah

IMG_1294

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s