Een nieuw avontuur!

Afgelopen dinsdag plaatste ik al een berichtje op Facebook dat ik een nieuw avontuur ben aangegaan. Een samenwerking met een fantastisch bedrijf en daar wil ik graag iets over delen.

Al een tijdje was ik op zoek naar natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten. In eerste instantie voor eigen gebruik. Ik merk dat hoe zuiverder ik ben, hoe meer ik in staat ben om naar mijn intuïtie te luisteren en daar vervolgens naar (durf) te handelen.

Daarnaast was ik ook bezig om een duidelijke niche (doelgroep) te kiezen. Ik heb hier lang over gebrainstormd en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat ik het met rust mocht laten en vertrouwde erop dat er vanzelf iets op mijn pad zou verschijnen.

Zo ‘vond’ ik uiteindelijk de ideale combinatie. Ik vond een bedrijf dat veel meer te bieden heeft dan alleen natuurlijke verzorgingsproducten. Het totaalplaatje klopte en ik was bij voorbaat al enthousiast. En met de dag word ik enthousiaster.

Mijn passie is om andere mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun leven kunnen helen. Zodat je optimaal van het leven kunt genieten. Coaching en healing zijn hierin handige tools. Daarnaast vind ik het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en ze op weg te helpen om hun droomleven te leven.
En dat kan ik nu doen waar, wanneer en met wie ik wil. Zodat er ook meer dan voldoende (financiële) ruimte is om van het leven te genieten, want dat is ook waarom ik hier op aarde ben.
Hoe fijn is het om anderen mensen te inspireren, te begeleiden en elkaar te helpen herinneren?
En oh ja, als kind droomde ik ook van een eigen winkeltje en die heb ik nu ook! 

Je kunt nog steeds bij mij terecht voor een healing, kaartreading of een intuïtieve massage, maar coaching gaat een grotere rol spelen. En met name voor en met ondernemende mensen die op zoek zijn naar een andere manier van ‘werken’, die meer van het leven willen genieten, (financieel) vrij willen zijn, een ander willen begeleiden om hun dromen waar te maken en vooral er voor een ander willen zijn.

Alleen in de zomermaanden juli en augustus is het nog mogelijk om een sessie te boeken tegen de huidige tarieven. Vanaf september gaan mijn tarieven omhoog. Simpelweg omdat de waarde niet (meer) in verhouding staat tot de investering die ik op dit moment vraag.

Ook gaat de Siti Tour van start! Ik ga met mijn poSITIviTea’s het land in om meer positiviteit en liefde te verspreiden en ga ook vrijblijvend productavonden verzorgen. De eerste is in augustus, in ’s Heerenberg (Achterhoek). Zou je hier bij willen zijn? Laat het me dan even weten.
Je bent van harte welkom!

En tot slot, op maandag 15 augustus start ik met een 9-daagse challenge om je lichaam te reinigen en te transformeren. Zoals de meeste van jullie weten vind ik het super leuk om te experimenteren. En dit keer lijkt het me leuk om dat niet alleen te doen, maar met wie wil. Samen ons doel bereiken en elkaar inspireren en motiveren, zodat je na de zomervakantie weer met een frisse en gezonde start kunt knallen.

Heb je zin om mee te doen aan de 9-daagse challenge, ben je geïnteresseerd in natuurlijke verzorgingsproducten, wil je een keer gastvrouw zijn of zou je met mij samen willen werken aan je persoonlijke doelen/verlangens om op die manier een fijn inkomen voor jezelf te manifesteren?
Je mag me altijd een berichtje sturen. Vind ik leuk!

Fijne avond en het lijkt me leuk om je een keer te spreken.

Liefs, Siti Muntanah

IMG_0739

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s