Geld is liefde

Afgelopen vrijdag ben ik naar het Geld is Liefde Event van Maartje Koper geweest in Noordwijkerhout en dat was zo’n waardevol en inspirerend event dat ik er graag iets over wil delen.

Ik had al een aantal berichtjes over dit event voorbij zien komen, maar mijn ego (het hoofd) weerhield mij ervan om het eens aandachtig te lezen. Uiteraard zorgt het Universum er vanzelf wel voor dat ik er hoe dan ook over zou lezen. En toen ik dat twee dagen voor het event toch deed had ik zo’n diep verlangen om erbij te zijn dat ik gelijk besloot om een ticket te kopen en gewoon te gaan. Alleen. Op het moment dat ik het bedrag overmaakte wist ik dat dit deze investering meer dan waard zou zijn.

Het event was bedoeld voor bewuste ondernemers die er klaar voor zijn om dwars door geldblokkades heen te breken. Dit sprak mij heel erg aan, ik wilde wel eens werken aan mijn geldovertuigingen, mijn geldmindset en het voelde eerlijk gezegd ook als een innerlijke noodzaak om dit te doen. Tenslotte wil ik mijn praktijk naar een hoger niveau tillen.
Ik vind het super interessant hoe de energie van geld werkt en hoe je er zelf voor kan kiezen om geld in je leven te laten stromen. Tenslotte gaat het allemaal om keuzes maken.

Tijdens een visualisatie maakte ik een keuze. Ik koos er op dat moment bewust voor om vanaf dat moment alleen nog maar voor mezelf te kiezen, met alle consequenties van dien. Ik laat niets of niemand meer mijn grenzen passeren. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ga het wel doen.

Ik herinner me weer dat geld niet over geld gaat, maar altijd over waarde. Het is een uitwisseling van energie. Hoeveel vind ik mezelf waard en hoeveel ben jij waard? Hoeveel gun jij jezelf? Als je iets heel graag wilt, dan mag geld geen obstakel zijn en die boodschap geldt ook voor mij.

Het was een fantastische dag met allemaal leuke vrouwen, heerlijke hapjes, drankjes en mooie gesprekken. En met een aantal praktische tools en belangrijke inzichten rijker ging ik weer naar huis. Super blij dat ik toch gegaan was!

Mijn visie over geld:

Geld is liefde
Geld is liefde voor jezelf
Geld is energie
Geld gaat over waarde
Geld ‘moet’ / mag stromen
Ik houd van geld en geld houdt van mij.

NU is het moment om over te gaan tot actie en mijn (eigen) wijsheid, kennis en po-SITI-viteit 😉 nog meer met de wereld te delen. Ik heb een rotsvast vertrouwen. In mezelf en in het Universum. En hierdoor ben ik in staat om jou de ruimte te geven om jezelf en het Universum ook te vertrouwen.

Geniet van je avond en als je een keer over dit onderwerp wilt sparren, dan hoor ik het graag!

Liefs,
Siti Muntanah

IMG_0492

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s