Yay! Mijn praktijk is weer geopend!

Precies een maand eerder dan gepland, maar zoals je misschien inmiddels weet ben ik niet meer zo van het plannen ;). Ik vind het fijn om in het moment te leven en dat doe ik dan ook.

Afgelopen twee maanden had ik meer ruimte om aan mijn online programma te werken, maar ik miste de interactie wel. Nu ik onlangs ook even de tijd heb genomen om bewust niet online (in verbinding) te zijn, brengt dat alles weer in perspectief.
10 dagen lang lekker in de zenmodus op het heerlijke Ibiza, telefoon uit en genieten van al het moois dat het leven offline te bieden heeft.
Zodat ik nu volop nieuwe inspiratie, poSITIeve energie en super veel plezier weer aan de slag kan. Mijn advies is dan ook.
Zorg altijd eerst goed voor jezelf, alleen dan kun je er ook echt voor een ander zijn.

Ondanks dat ik nog steeds met de opleiding bezig ben en mijn programma nog niet af is, ben ik er helemaal klaar voor om dit te combineren. Het is super fijn om er voor jou te kunnen zijn. Niet omdat je het alleen niet kan, integendeel. Ik geloof dat je altijd je doel kunt bereiken als je daar bewust voor kiest. Ik steun je daar graag in. Op jouw manier.

Dus. Heb je even een extra steuntje in de rug nodig of wil je graag een volgende stap zetten in je persoonlijke groei? Ik help je graag herinneren (aan je eigen innerlijke kracht), zodat je met meer innerlijke rust en vertrouwen in het leven kunt staan, het beste uit jezelf haalt en hierdoor optimaal van het leven kunt genieten. Dit doe ik dmv intuïtieve coaching, reading, healing en massage.
En wie weet lees je dit en denk je, daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Dat is ook oké! Als je maar weet dat wanneer ik wel iets voor je kan betekenen, ik er voor je ben.

Er komen in ieder geval toffe dingen aan! Zowel online als offline. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan rechtsonder op ‘Volg’ en je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuwe blog online staat of je kunt mij vinden op Facebook. Daar deel ik regelmatig inspiratie, praktische tips, acties en poSITIviteit. En nee, het is niet zweverig. Integendeel, ik houd van praktisch, helderheid en down to earth.

Heb je nog geen plannen voor morgen? Kom dan naar het tweede Feeling Happy Event bij VV SEC in Soest dat door Trudy van den Deijssel wordt georganiseerd. Een gezellig Beauty & Wellness event met allerlei dingen waar je helemaal happy van wordt!

Ik ben er dit jaar ook weer bij. Je kunt dan bij mij terecht voor een persoonlijke kaartreading van 20 minuten. Ook mijn lieve collega Margreet van Lambalgen van Massagepraktijk Zuiver is er. Je kunt bij haar een heerlijke gezicht-, hand- of hoofdmassage ervaren.

Maak er een mooie dag van en ik zie je graag!

Happy Greetz,
Siti Muntanah

IMG_0247

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s