Tijdelijke stop

Eigenlijk zou ik mijn blog van vorig jaar zo kunnen herschrijven en dat doe ik dan deels ook. Ik geloof dat je bepaalde dingen niet vaak genoeg kunt herhalen.

Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en met dit weer zou je haast denken dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Nu ik dit blog aan het schrijven ben stormt het buiten en ziet het er grijs uit. Iets wat veel mensen ook innerlijk zullen ervaren op dit moment. Niet voor niets hebben veel mensen last van griepverschijnselen of andere lichamelijke klachten. We worden massaal uitgedaagd om alles wat ons letterlijk en figuurlijk weerhoudt om ons eigen, authentieke zelf te laten zijn op te ruimen en los te laten. En dat brengt verwarring met zich mee.

Ook ik mag een en ander ervaren op het gebied van het loslaten van relaties, oude gewoontes, oude overtuigingen en dat is soms best pittig, maar ik zie het als een kans om weer verder te groeien.
En dat geldt niet alleen voor mezelf, maar ook voor de ander.
Hoe cliché het misschien ook klinkt, dat ligt niet aan een ander. Je merkt dat je niet meer met iedereen resoneert waar je dat voorheen wel deed en dat is oké. Ieder heeft zijn/haar eigen proces en bewandelt het unieke pad in zijn/haar eigen tempo.
Alles klopt, zoals het is. Loslaten of liever gezegd vrijlaten betekent voor mij ook houden van.

Tegelijkertijd ben ik ook aan het bouwen, letterlijk en figuurlijk. Ik stap uit mijn comfortzone, ga uitdagingen aan en ontmoet veel mooie mensen in mijn leven.
Dagelijks leer ik nieuwe lessen over geven en ontvangen. Maar ook over (de kracht van) dankbaarheid en dat dat echt niet vanzelfsprekend is voor veel mensen.

Ik kies er bewust voor om NU van het leven te genieten en dat geeft mij een vrij gevoel. Ik wil ook niet meer met de meute mee gaan om er bij te kunnen horen. Dat gevoel is er altijd geweest, maar wordt met de dag sterker en nu durf ik er ook steeds meer naar te handelen. En dat heeft mij ook tot het volgende besluit gebracht, hoe moeilijk ik dat ook vind.

Vanaf maandag 11 april is er een tijdelijke stop in mijn praktijk. Ik zal de komende 3 maanden geen nieuwe afspraken meer maken. Op die manier is er alle ruimte om mijn online healing programma te maken. Wel zal ik regelmatig inspiratie, praktische tips en poSITIviteit blijven delen via mijn blog en mijn Facebook pagina en houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

De onderstaande activiteiten gaan ook gewoon nog door.
Aanstaande zondagmiddag is de eerste Stiltewandeling voor “eigen” wijze vrouwen in Leusden. Als je je hier nog voor aan wilt melden, dan kan dat bij mij. We zijn al met een mooie, diverse groep dames en je bent van harte welkom.
Daarnaast is er op zondag 17 april de Magic Sunday Tea. Er zijn nog 2 plekjes vrij, dus meld je snel aan als je er gezellig bij wilt zijn. Meer info vind je op mijn Facebook pagina.

Ik wens je een hele mooie avond!

Liefs,
Siti Muntanah

IMG_9470

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s