Vuurlopen

Over minder dan een week is het zover. Op Nieuwjaarsdag ga ik iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan…

Ik ga Vuurlopen. Ik ga letterlijk over en figuurlijk door het vuur voor mijn missie. Iets wat ik al langer wil, maar nog niet durfde en eerlijk gezegd nog steeds super spannend vind.

Nu is het moment.

Lopen over vuur of eigenlijk hete kolen is een heel oud ritueel. Er wordt gezegd dat alleen als je focus en intentie kloppen en krachtig zijn, je ongeschonden over gloeiende kolen kunt lopen.
Krijgers deden het om zich voor te bereiden op de strijd. Vuurlopen werd ook gebruikt als overgangsrite. Het is een manier om angsten en blokkades te overwinnen en de kracht en doelgerichtheid in jezelf aan te boren.
Je te verbinden met je eigen vuur.

Mijn missie is om mijn authenticiteit en onafhankelijkheid te leven en hiermee anderen in hun eigen kracht te zetten door helderheid te brengen.

Ik begeleid en inspireer anderen graag bij het helen van het leven. Zodat je met meer innerlijke rust en vertrouwen in het leven kunt staan. Ik ben ervan overtuigd dat als we ons allemaal herinneren wie we werkelijk zijn en wat we hier op aarde komen doen, wij met elkaar een liefdevolle en lichte wereld kunnen manifesteren.

Wat de workshop Vuurlopen precies inhoudt weet ik nog niet. Ik heb er wel over gelezen, maar of we daadwerkelijk gaan doen wat ik heb gelezen is nog een verrassing. Het zijn in ieder geval een aantal dingen waarvan ik nu denk dat ik ze niet kan of niet echt tof vind. Maar dat is voor mij geen reden om iets niet te doen, integendeel.

Er is maar een iemand hier op aarde verantwoordelijk voor je geluk en dat ben je zelf!
Je kunt alleen innerlijke rust en vrede hebben als je daar zelf voor zorgt.
Hoe zou ik anders anderen kunnen begeleiden als ik niet goed voor mezelf zorg, me niet kwetsbaar op zou stellen en mijn angsten niet omarm. Zonder de ander te hoeven en te willen overtuigen. Niet iedereen wil geholpen worden en ieder heeft zijn eigen proces.

Momenteel ben ik me (on)bewust lichamelijk, geestelijk, mentaal en emotioneel aan het voorbereiden en dat brengt de nodige emoties en gevoelens met zich mee. Blijkbaar was er nog een deel in mij dat geheeld mocht worden. Ik heb mezelf vergeven, zodat ik de ander ook kan vergeven en vrij kan laten.
Ook de energie van de Volle Maan tijdens deze Kerstmis is duidelijk aanwezig. Deze Volle Maan staat voor reiniging en een nieuw begin en dat voel ik tot in mijn tenen.
Ik ben er klaar voor.

2016 is het moment om te gaan staan voor wie ik ben en dat kan niet beter beginnen dan het jaar te starten met deze onvergetelijke, bijzondere ervaring.

‘Step into the fire of self-discovery.
This fire will not burn you,
it will only burn what you are not.’
-Mooji

Out of my comfortzone. To be continued….

Liefs,
Sety

IMG_8190

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s