Hoera! Vandaag bestaat mijn praktijk 1 jaar en wie jarig is, trakteert! + Uitnodiging

Vandaag 10 november is het 1 jaar geleden dat mijn naam bij de KvK is gewijzigd van Sety Ditters Events naar Coachingpraktijk Sety Ditters. What’s in a name? ;), maar wow! Wat is er veel gebeurd in een jaar. Hoewel ik al iets langer uit ‘de intuïtieve kast’ ben gekomen, loopt het pas sinds juni echt en daar ben ik super blij mee!

In 2011 ben ik begonnen met ondernemen. Als Wedding- en Eventplanner. Achteraf best grappig en begrijp me niet verkeerd. Heb er onwijs veel van geleerd. Ik vind het nog steeds super leuk (dus mocht je trouwplannen hebben, dan mag je me altijd contacten ;)) en weet dat het een heel waardevol beroep is, maar niet voor mij. Ik ben eerlijk gezegd alles behalve een planner. Ik kan het, maar ik wil het niet (meer).

Ik leef in het NU. Dit is het enige moment dat voor mij telt. Uiteraard stel ik wel doelen en weet ik wat ik wil, maar ik laat me voornamelijk leiden door mijn intuïtie. Mijn missie is om jou te inspireren en begeleiden bij het helen van je leven.

Ik kijk terug op een heel mooi jaar. Om een paar hoogtepunten te noemen.
Mijn opleiding tot Eenheidsheler en de cursus Intuïtieve massage. Ik geef coaching, healing, kaartreading en massages en het voelt alsof ik dit al jaren doe.

Eind september ben ik begonnen aan de opleiding MPOP van business coach Simone Levie.
Ik ben bezig met het opzetten van een online healing programma voor ondernemende vrouwen om je te inspireren, te begeleiden om je eigen leven te helen en daarmee ook een bijdrage kunt leveren om de wereld te helen.

Het resultaat? Meer innerlijke rust en vertrouwen in jezelf en in het leven, zodat je optimaal van het leven kunnen genieten, het beste uit jezelf haalt en hiermee anderen kunt inspireren hetzelfde te doen. Ik zal morgen op mijn Facebook pagina een enquête delen en hoop op veel respons, zodat ik een waardevol online programma kan creëren. Dus mocht je zin en tijd vrij willen maken? Dan zou dat heel fijn zijn.

Meegedaan aan het Feeling Happy Event georganiseerd door Trudy van den Deijssel en onlangs mijn eerste Magic Tea Event in het Centraal Ketelhuis. Zondag 24 januari 2016 is de volgende Magic Tea. De uitnodiging staat onder dit bericht.
Inmiddels meer dan 1000 Facebook pagina likes en een groter wekelijks bereik.
Maar bovenal heb ik veel mooie en bijzondere ontmoetingen gehad het afgelopen jaar.

Mijn doel in 2016 is om mijn praktijk verder te ontwikkelen en mijn online healing programma te lanceren. Na 1 maart ga ik geen losse sessies meer actief aanbieden. Alleen de Magic Tea blijft voorlopig bestaan.

Zonder hulp en steun van anderen had ik dit niet kunnen bereiken. Ik wil ook iedereen bedanken die ik het afgelopen jaar heb mogen begeleiden. Dankjewel voor jullie vertrouwen!
Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen. Ik ben dan ook echt heel heel dankbaar.

Wie jarig is, trakteert en daarom krijgt iedereen die dit jaar nog een sessie bij mij boekt een mooie herinnering mee naar huis.

‘Liefde heelt alles.’

Liefs,
Sety

IMG_7732

You are invited!

Zondag 24 januari 2016 organiseer ik van 12.00 tot 16.30 uur een Magic Tea op een mooie, centrale locatie in Amersfoort.

Het wordt een hele leuke, gezellige en informele inspiratiemiddag waarbij het thema ‘Verbinding’ centraal staat.
Inclusief een compleet verzorgde High Tea. De bijdrage voor deze middag is € 55 p.p.

Laat jij je graag verrassen en wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan via het contactformulier op mijn website. Er is plek voor maximaal 12 personen.

Hopelijk zie ik je dan!

Liefs,
Sety

FullSizeRender (1)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s