De vuurdoop

Afgelopen zondag 25 oktober organiseerde ik voor de eerste keer een Magic Tea in groepsverband bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Een mooie, inspirerende industriële locatie. Hier is het concept Magic Tea ook ontstaan en ik vind het een hele fijne plek om te zijn.

IMG_7544

Mijn intentie was om er samen een leuke, informele en interactieve inspiratiemiddag van te maken, met als thema ‘verbinding’. Normaliter is een Magic Tea individueel en bestaat het uit een intuïtief coachingsgesprek, een kaartreading en een korte healing. Dat was nu een beetje lastig, daarom heb ik een alternatief programma gemaakt. Dit keer wel weer in combinatie met een heerlijke High Tea Sweets & Sandwiches waar men lekker van kon genieten.

Ik had 30 aanmeldingen, maar er was plek voor maximaal 20 personen. Met een paar last minute afmeldingen kwamen we uit op een mooie groep van 17 vrouwen. Een mix van bijna alle leeftijdscategorieën en verschillende achtergronden. Ik was al heel blij geweest met 4 of 5 aanmeldingen en nu zat ik ineens aan het maximale aantal. Ik was helemaal verrast door de belangstelling, zeker omdat niemand nog wist wat we zouden gaan doen.

FullSizeRender

Van tevoren was ik best een beetje zenuwachtig, omdat het ook de eerste keer was dat ik mijn missie en passie voor een groep uit ging dragen. En het is natuurlijk altijd de vraag hoe iets in de praktijk uitpakt. Gelukkig was het helemaal geslaagd! We hebben elkaar geïnspireerd met verhalen en tips en we hebben diverse activiteiten gedaan. Uiteindelijk ging iedereen met een fijn gevoel en een mooie herinnering naar huis.

Ik vond het super leuk en een hele leerzame ervaring. Ik heb ook waardevolle feedback mogen ontvangen en ga daar zeker mee aan de slag.
Dit was mijn cadeautje aan de dames, ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen en ga dit zeker herhalen.

De volgende Magic Tea is op zondag 24 januari van 12.00 tot 16.00 uur. Het maximale aantal deelnemers is dan 14 personen. Lijkt me super tof om als je er dan bij bent! In november volgt de uitnodiging via mijn Facebook pagina SetyDitterscom.

Voor nu een hele fijne avond en tot snel!

Liefs,
Sety

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s