Wat anderen over mij zeggen…

Zoals je misschien al weet ben ik onlangs gestart met de opleiding MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) van Simone Levie.
Het idee om een online programma te maken was er al een tijdje, maar ik liet me in eerste instantie nog tegenhouden door die stemmetjes in mijn hoofd. Tot die ene avond.

Ik was alleen thuis en ik voelde me allesbehalve fit. Ik was verkouden en voelde me doodmoe.
Toen ik de mail van Simone nog eens door las voelde ik dat dit mijn kans was. Over minder dan een week zou MPOP 4 beginnen en anders kon ik waarschijnlijk pas weer ergens volgend jaar meedoen.
Ik luisterde nog eens goed naar mijn intuïtie. Ik wist op dat moment ook dat ik niet voor niets verkouden was. Wanneer ik een lichamelijke ‘klacht’ heb vraag ik me altijd af wat de boodschap hiervan is.

Bij een verkoudheid gebeurt er vaak teveel tegelijk. Geestelijke verwarring, wanorde. Kleine kwetsingen. En dat was in mijn geval ook zo. Met mijn hart wist ik wat ik dolgraag wilde en wat me te doen stond, maar ik liet me nog teveel tegenhouden door mijn hoofd.
Want wat als het niet lukt? Wat als ik meer zichtbaar wordt? Meedoen betekent uit mijn comfortzone gaan, wil ik dat wel? Is het de investering wel waard? Past dit wel naast het runnen van mijn praktijk die steeds beter loopt? De timing had niet onhandiger gekund, omdat ik de komende maanden ook fulltime aan het werk ben bij FrieslandCampina. Gelukkig ben ik die stemmetjes inmiddels snel de baas en besloot ik die avond, ik ga het gewoon doen. Whatever it takes.

Ik voelde dat het een van mijn beste beslissingen ooit was.
Omdat deze keuze puur vanuit mijn hart is gemaakt.
En wat denk je? De volgende dag was mijn verkoudheid als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik vind het nu al een heel gaaf proces. Het is super leuk om van niets iets te manifesteren. En ik ben super dankbaar dat anderen mij hierbij willen helpen.

Een van de oefeningen was om een aantal mensen in je omgeving je 3 beste kwaliteiten te vragen per mail of app. En vervolgens een wordcloud van de antwoorden te maken. Een leerzaam proces. Niet alleen bij mij, maar ook bij wat je wel/niet raakt bij een ander. Ieder had zijn eigen interpretatie. Sommigen begrepen de vraag niet. Lag dat aan mijn onduidelijkheid of was dat pure interpretatie van de ander? Sommigen konden het niet vanuit hun gevoel of niet in 3 woorden en lieten zich leiden door het hoofd. De meeste mensen reageerden puur vanuit het hart. Een enkeling reageerde überhaupt niet. Ieder zijn eigen proces. Het is allemaal oké.

Ik ben heel blij dat het algemeen beeld dat anderen over mij hebben overeenkomt met hoe ik mezelf zie. Wat ik wel opmerkelijk vind is dat niemand het woord helen benoemde.
Terwijl dat mijn grootste kracht is. Helen.
Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden om hun eigen leven te helen. Aan mij de taak om dit nog veel meer onder de aandacht te brengen. Wordt dus vervolgd… 😉

Fijne avond en veel liefs,
Sety

IMG_7311

Advertenties

One thought on “Wat anderen over mij zeggen…

 1. Hallo lieverd,

  Dankzij Chantal Lesage ben ik in verbinding gekomen met jou…
  Ik ben zelf ook begaafd.. En heb ook helende handen… Ik volg momenteel een opleiding tot healend medium…
  Ik heb qua gevoel richting jou toe een heel bijzonder en prettig gevoel… Ik houd van je puurheid en je mooie uitstraling die jij hebt…
  Af en toe mis ik je kaartjes hahaha maar niets is voor niets…
  Ben blij je te kennen en misschien op een dag zullen we elkaar misschien ontmoeten…
  Annemaria is mijn doopnaam…
  Liefs Annemiek ( miek )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s