Zondag 28 juni was het zover, het Feeling Happy Event!

Een paar maanden geleden vroeg Trudy van den Deijssel of ik mee wilde doen met een event dat zij zou gaan organiseren.
Hoewel ik er persoonlijk niet zo van houd om op een beurs te staan met een stand, zittend achter een tafel zoals je vaak ziet of iets dergelijks, was ik hier gelijk enthousiast over en ik zei dan ook zonder twijfel ja. Ik mocht er kaartreadingen gaan geven.
Toen eenmaal de naam van het event bekend was, werd ik daar ook al helemaal happy van en ben ik begonnen met de voorbereidingen.

Het was voor mij de eerste keer om in het openbaar naar buiten te treden met mijn diensten intuïtieve coaching & massage, dus dat vond ik best spannend.

Ok. De eerste vraag die in mij opkwam bij de voorbereidingen was. Hoe wil ik mezelf daar presenteren? Ik wilde in ieder geval relax kunnen zitten. Dat was gelukkig geen probleem, Trudy regelde een laag tafeltje en twee zitstoelen.
De volgende vragen dienden zich aan. Welke actie zal ik aanbieden? Wel of geen visitekaartjes? Welke weggever kies ik? Wat zet ik op het tafeltje? Een banner, flyer zelf ontwerpen of uitbesteden? Wat trek ik aan? En natuurlijk kwamen daar ook vragen vanuit mijn ego. Hoewel ik vanuit mijn hart het diepste vertrouwen had dat het geslaagd zou zijn, kwamen er ook vragen voorbij zoals, wat als er niemand voor een kaartreading komt? Wat als niemand zich inschrijft voor mijn mailinglist? Wat als? Vragen die door mijn hoofd flitsten, maar waarbij ik gelukkig niet snel daarna dacht. Practice what you preach. Go with the flow! Vertrouw erop dat alles klopt in het moment.

Het was een Beauty- en Wellness event met allerlei dingen waar je helemaal happy van wordt. Voor zowel je innerlijk als je uiterlijk. Er was van alles te doen en er waren een aantal leuke standjes met verschillende producten en diensten. De deelnemers hadden voordeelacties, er was een prijsvraag en voor de eerste 50 bezoekers was er een goedgevulde goodybag, maar ook veel gezelligheid. Voor ieder wat wils.

Trudy had een mooi plekje voor me geregeld, vlakbij de ingang, in het midden van de ruimte en waarbij je toch voldoende privacy had. Om 11.00 uur kwam er gelijk al iemand langs voor een kaartreading en uiteindelijk ben ik de hele dag non-stop bezig geweest met het geven van kaartreadingen. Iedere reading was uniek en bijzonder.

Ik vond het een geslaagd event dat super georganiseerd is door Trudy.
Allemaal mooie mensen, mooie verbindingen en het weer zat gelukkig ook mee.
Kortom, Feeling Happy! 🙂

Ik ben dankbaar dat ik hier aan deel mocht nemen en ik kijk uit naar het volgende Feeling Happy Event…

Liefs,
Sety

Sety

FHE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s