Het is lente, tijd voor iets nieuws!

Heerlijk, het is lente en het zonnetje schijnt weer. Letterlijk en figuurlijk.
Sinds vorige week ben ik gelukkig weer hersteld van een flinke verkoudheid en vele hoestbuien. Op dat moment heerste de griepepidemie, maar daar geloof ik niet zo in en zoek de oorzaak liever in mezelf. Ik wist gelijk dat mijn lichaam mij iets duidelijk wilde maken en er zat niets anders op dan daar naar te luisteren ;). Tijdens de periode van rust kwamen er mooie inzichten naar boven en heb ik knopen doorgehakt.

Een leuk nieuwtje dat ik alvast met je wil delen.
In mei ga ik een cursus intuïtieve massage volgen. Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, je gevoel. Je werkt niet volgens een plan of schema vanuit je hoofd zoals de standaard massages, maar je luistert bewust naar wat je wordt ingegeven in je contact met degene die je masseert.
De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen.
De intuïtieve massage geeft vertrouwen en veiligheid. Iedere massage zal intens en uniek zijn.

Al lange tijd wist ik dat ik dat ik iets met mijn handen wilde gaan doen, maar wat precies wist ik niet. Totdat een aantal maanden geleden deze cursus op mijn pad kwam. Ik was gelijk enthousiast. Helaas was de cursus net afgelopen en zou de volgende pas in mei starten. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld, want ik wilde meteen aan de slag. Tegelijkertijd wist ik dat het zo mei zou zijn en dat het dan ongetwijfeld veel beter uit zou komen en inderdaad. De basis van mijn praktijk staat en het is nu tijd voor iets nieuws. Ik kijk er naar uit om deze cursus te volgen en ik heb er al het vertrouwen in dat dit een waardevolle aanvulling op mijn diensten zal zijn.

De ruimte waar ik nu healingen geef, zal een metamorfose krijgen, hier gaan we volgende week mee beginnen. Voorlopig kun je dus even geen healing bij mij boeken. Zodra de ruimte gereed is, zal ik je informeren en ben je weer van harte welkom.

De aanbieding voor de Magic Tea is nog tot het einde van de maand geldig. Natuurlijk kun je ook nog GRATIS advies aanvragen. Voor de spe(e)lregels hiervan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina Sety Ditters.com. Je mag natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

Geniet nog lekker van het avondzonnetje en tot snel!

Liefs,
Sety

image

Advertenties

One thought on “Het is lente, tijd voor iets nieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s