Een extra bijzondere dag

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik met mijn Facebook pagina Sety Ditters.com begon en met mijn boodschap naar buiten durfde te treden. Ik vond dat super spannend en begon voorzichtig met het delen van berichtjes.
Tegen mijn verwachting in kreeg ik alleen maar positieve reacties en het verbaasde niemand dat ik het spirituele pad op was gegaan. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb durven nemen.

Gelukkig wordt het woord spiritueel langzamerhand steeds meer geaccepteerd. Al is het voor velen nog steeds iets ongrijpbaars en dat begrijp ik heel goed. Spiritueel wordt nog regelmatig geassocieerd met zweverig zijn. Maar wat is nu eigenlijk zweverig?
Dat is voor iedereen verschillend. Ik denk dat dit met onwetendheid te maken heeft en de mensen die vaak zweverig genoemd worden zijn meestal niet goed geaard. Het is juist de kunst om letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond te staan en van het NU te genieten.

Spiritualiteit betekent voor mij het bewust-zijn van de verbinding die we met z’n allen hebben en de unieke kracht die wij in ons hebben om alles te creëren wat we willen. Daarvoor is het noodzakelijk om in verbinding te staan met jezelf. Dat is voor mij spiritualiteit en juist heel praktisch.
We zijn allemaal spirituele wezens met een aardse ervaring, alleen zijn we dit vergeten op het moment dat we naar aarde kwamen. Met de nieuwe energie die naar de aarde is gekomen, zullen steeds meer mensen ontwaken en zich meer herinneren.

Kort na het oprichten van mijn FB-pagina volgde ik de opleiding tot Eenheidsheler en maakte ik zelf mijn website. Ik gebruik mijn helderheid om anderen te begeleiden bij het her-ontdekken van hun eigen (helende) kracht en met succes. Hierdoor staan ze met meer innerlijke rust en vertrouwen in het leven. En dat gun ik iedereen.

Vandaag is het ook de verjaardag van mijn lieve papa en wordt er volop carnaval gevierd. Mijn vader hield van carnaval en op het moment dat de grote optocht voorbij onze straat trok, is hij overleden. Ik was toen negen en liep voor de eerste keer mee. Er werd gegrapt dat hij zodoende alsnog de grote optocht vanaf de beste plek kon zien.
Die nacht nadat hij overleden was heb ik jarenlang verdrongen, omdat ik me toen voor het eerst bewust was van allerlei energieën om me heen. Dat maakte me bang en ik maakte mezelf wijs dat ik het mij verbeeld had. Ik durfde het ook met niemand te delen uit angst om voor gek verklaard te worden.

Inmiddels weet ik beter en omarm ik mijn hooggevoeligheid. Ik vertrouw blindelings op mijn intuïtie.
Gelukkig kunnen we ook nog gewoon communiceren met overledenen, waardoor ik de dood met andere ogen zie. Afscheid nemen bestaat niet, omdat we altijd en overal verbonden zijn met elkaar.
Niet alleen mijn band met mijn vader, maar ook met mezelf is sterker dan ooit en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Tot slot wil ik iedereen bedanken die mij op welke manier dan ook steunt tijdens deze reis.

Ik zeg, proost op de liefde en op het mooie leven, zowel hier als daar! 😉

Liefs,
Sety

Love

Advertenties

5 thoughts on “Een extra bijzondere dag

 1. Lieve Sety, gefeliciteerd met deze bijzondere dag voor jou. Je bent voor mij een voorbeeld in heel veel dingen. Je hebt mij een Reading gegeven en het is zoveel fijne positieve informatie dat ik stukje voor stukje alles tot me door laat dringen en ermee aan de slag ga. Je bent voor mij een mooi mens en ik wens je verder veel succes liefde en goeds toe.
  Katinka

  • Dankjewel voor je lieve berichtje Katinka! Fijn dat ik je een beetje mag helpen herinneren bij wat jij diep van binnen allang weet.. 😉 Veel succes en liefs, Sety

 2. Wow ik heb gewoon tranen in mijn ogen. En ik ben zo trots op je, je hebt zo’n mooie stap gezet.
  Ik zal nooit vergeten dat je tegen me zei: spiritualiteit is niet zweverig, het is juist in het nu staan! En ik dacht wow, inderdaad.
  In 1 jaar heb ik nu ook zoveel van je geleerd en daar ben ik zo dankbaar voor.
  Dank je dat je mij en anderen helpt herinneren.

 3. Hoi Sety,
  Gefeliciteerd alweer met een jaar je fb pagina te hebben! Een bijzondere dag op veel vlakken! Toen ik je stukje nog niet gelezen had en dacht een bijzondere dag moest ik meteen aan je vader denken, bij sommige gebeurtenissen in je leven vergeet je nooit hoe en waar je was op het moment dat je het hoorde! Het overlijden van je vader is zo’n moment zie Sammy nog staan boven aan de trap bij de Daltuin en het ons vertellen! Maar wat vervelend dat je zo lang met die gevoelens hebt rondgelopen en het nooit verteld hebt, heb het ook nooit gemerkt ondanks dat we intensief met elkaar om gingen! 2 jaar geleden is een hele goede vriend van ons overleden tijdens de optocht, ook carnavalist in hard en nieren! Zo zul je altijd aan de dierbaren denken als je aan het feesten bent en zullen ze vast van boven mee kijken op hun oh zo geliefde feest! Liefs Aline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s