Let life surprise you?!?

In mijn Nieuwjaarsberichtje op Facebook schreef ik ‘Let life suprise you….’ Nu een paar dagen later vraag ik mezelf af waarom ik ervoor koos dat als boodschap mee te geven. Alsof het leven ons verrast? Ik geloof al een paar jaar niet (meer) in die illusie en dat is ook precies waar ik anderen aan wil helpen herinneren. Niet iedereen zal het hier mee eens zijn en dat is ok.

Het is jouw leven en naar mijn mening is het aan jou om zelf het leven te creëren dat je graag wilt. De meesten van ons zijn vergeten dat we zelf een unieke creatiekracht en zelfhelend vermogen bezitten. Met ons bewustzijn kunnen we creëren wat we willen. Vaak laten we ons weerhouden door twijfel en/of (onbewuste) angst, waardoor we niet in staat zijn om onze dromen en doelen te realiseren.

Voor veel mensen is dit (nog) moeilijk te geloven. Gelukkig zie je tegelijkertijd ook dat steeds meer mensen ontwaken en de regie weer over hun eigen leven en lichaam nemen. Zeker in deze nieuwe tijd waarin de trillingsfrequentie van de aarde omhoog gaat en er van alles gaande is. Niet voor niets.

Het is een tijd van transformatie, ontwaken, loslaten en her-inneren. Oude overtuigingen en patronen mogen losgelaten worden. Het is simpelweg noodzakelijk om sommige deuren te sluiten. Alleen op die manier is er weer ruimte voor nieuwe ideeën, doelen en mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor ‘oude’ vriendschappen en relaties.
Ben je nu niet tevreden over je leven of over sommige aspecten van je leven, dan is het tijd om andere keuzes te maken.

Natuurlijk, in zekere zin verrast het leven ons ook. De wereld is tenslotte een spiegel van ons eigen innerlijk. We krijgen constant spiegels voor gehouden om ons wakker te schudden. En als we niet bereid zijn om hier naar te luisteren en dan bedoel ik echt te luisteren en daar naar te handelen, dan zal het steeds duidelijkere signalen af gaan geven. Op welke manier dan ook. Tot het moment waarop we over (durven te) gaan naar actie.

Voor mij is nu het moment om meer met jullie te gaan delen, zodat jij je ook weer zult her-inneren wie je werkelijk bent en hoe je jezelf kunt helen.

Ik wens je veel liefde, power, bewust-zijn en geluk en hoop dat je een super jaar voor jezelf creëert.

Foto

Liefs,
Sety

Advertenties

One thought on “Let life surprise you?!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s