Bye Bye Sety Ditters Events

Blog 231114

Het is zover, ik laat mijn eerste zakelijke avontuur als wedding– en eventplanner onder de naam Sety Ditters Events los. Ruim 3 jaar heb ik dit met plezier gedaan, veel geleerd over het ondernemerschap en een heel mooi netwerk opgebouwd.

Hoewel ik destijds al vrij snel het gevoel had dat er iets anders voor mij weg was gelegd, had ik toen nog geen idee wat dat dan zou zijn. Veel sneller dan verwacht ben ik er inmiddels gelukkig achter wat mijn missie is en ben ik er nu klaar voor om dit uit te dragen.

Als ik terugkijk waar ik op 1 maart van dit jaar stond en waar ik nu sta, dan ben ik ontzettend blij en dankbaar. Ik heb al mooie resultaten geboekt in een relatief korte periode. Doodeng vond ik het om mijn boodschap met de wereld te delen en mezelf kwetsbaar op te stellen. Want ja, ook ik worstelde een beetje met mijn eigen overtuigingen en oude patronen. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

Mijn missie is om vrouwen te helpen om hun leven te helen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn. Ik wil ze graag op een praktische manier inspireren en motiveren om van het leven te genieten en het beste uit zichzelf te halen. Op die manier hoop ik dat zij ook met meer zelfvertrouwen, kracht, plezier en ontspanning in het leven zullen staan.

Vorige week heb ik de bevestiging van de KvK ontvangen dat mijn bedrijfsnaam gewijzigd is. Ik sta nu officieel ingeschreven als (online) coachingpraktijk. Best nog even wennen.
Ik vind het nog steeds super leuk om bruiloften en events te organiseren, dus dat zal ik ook zeker blijven doen, maar dan echt als hobby.

Ik ben heel erg opgelucht dat ik nu alle ruimte heb om me te focussen om mijn coachingpraktijk verder te ontwikkelen en mijn ideeën uit te werken. Dat betekent eerst afscheid nemen van alles wat praktisch met Sety Ditters Events te maken heeft en dan er compleet voor gaan.

Ieder afscheid betekent een nieuw begin en dat start NU….

Ik ont-moet je graag!

Liefs,
Sety

Advertenties

4 thoughts on “Bye Bye Sety Ditters Events

  1. Ik vind je zo´n mooi en bijzonder mens! Mooi geschreven… En i wish you all the luck in the world! En ik weet dat het je allemaal gaat lukken, for SURE! liefs carola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s