Time for a break

Zojuist heb ik mijn laatste opdracht afgerond en kijk ik met tevredenheid en dankbaarheid terug op het afgelopen half jaar. Wat was het spannend om op 1 maart met mijn boodschap naar buiten te treden, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb en met succes!
Het stroomt….
Ik wil dan ook graag iedereen die mij hierin heeft gesteund en nog steeds steunt heel erg bedanken.

Vanaf zondag neem ik een weekje rust, niet ‘werken’, er even tussenuit, geen telefoon, internet, ook niet op mijn verjaardag, even helemaal niets, alleen ZIJN. Ik kan er onwijs van genieten om te ontspannen en mijn hoofd helemaal leeg te maken. Op die manier ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, ideeën, inzichten en inspiratie.

Ik heb hier al eerder een blog over geschreven op mijn Facebook pagina, maar ik merk dat het een moeilijk thema blijft voor velen en daarom deel ik het graag nog een keer.

Ik kan het iedereen aanraden om regelmatig tijd voor jezelf te nemen. Helaas gunt niet iedereen zichzelf dit. Vaak hoor ik dat men daar geen tijd voor heeft, het te druk heeft of het zonde van de tijd vindt. Dat mag allemaal, dat is een keuze. Ik veroordeel dat niet, maar het verbaast me dan niet waarom men met bepaalde issues kampt of lichamelijke klachten heeft.

Als je steeds zegt dat je het druk hebt, wordt het natuurlijk ook niet rustig. Juist als je geen tijd denkt te hebben, is het de hoogste tijd om tijd te maken. Tenslotte hebben we allemaal 24 uur in een dag. Het gaat om keuzes maken en daarbij is niets goed of fout.

We zitten zo vaak in ons hoofd, waardoor we niet de moeite nemen om een moment van rust te nemen en te voelen wat ons lichaam ons vertelt. Wanneer we dit wel doen, levert dit zoveel innerlijke rust en vrede op. Hierdoor zul je nog zelden stressvolle momenten ervaren en letterlijk en figuurlijk goed in je vel zitten. En zo simpel kan het werkelijk zijn.

Dus, op het moment dat je denkt te druk te zijn, neem dan even wat gas terug en wees lief voor jezelf. En bedenk dat als je jezelf lief hebt en goed voor jezelf zorgt, je automatisch voor de ander zorgt. Dat is een Universele wet.
Mijn motto is ‘eerst ik en dan de ander net zoveel’. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar niets is minder ‘waar’. Je kunt tenslotte alleen geven vanuit een gevulde beker….

Daarom kan ik niet vaak genoeg zeggen: F.L.Y.
First Love Yourself, others will come next

Zaterdag 6 september ben ik er weer.
Maak er een mooie week van!

FLY

Liefs,
Sety

Advertenties

4 thoughts on “Time for a break

  1. Hallo lieverd, mooi verhaal. Kom goed tot rust in Valencia. Liefs en een fijne verjaardag.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

  2. Wat een mooi verhaal met goede boodschap.
    Kwam bij ‘toeval’ op je site terecht, zal em vanaf nu zeker in de gaten houden.

    Veel succes met alles & bedankt voor je bewustwording en positiviteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s