I love cards! What about you?

Iedereen heeft zijn/haar eigen-aardigheden, zo ben ik bijvoorbeeld dol op kaarten. Of het nu gaat om gelukskaarten, inspiratiekaarten, orakelkaarten, affirmatiekaarten, gesprekskaarten of gewoon een verjaardagskaart, I love it!
Ik maak ze, verzamel ze, deel ze, ik kijk er graag naar en houd ervan om kaarten te sturen en te ontvangen, zowel per post als digitaal en het liefst onverwachts.

Een kaart betekent voor mij zoveel meer dan ‘gewoon een kaart’. Iedere kaart heeft zijn eigen energie en kaarten geven je inzicht of zorgen ervoor dat je daadwerkelijk actie onderneemt en in contact komt met je eigen wijsheid.
Je kunt ze ook op verschillende manieren gebruiken, dagelijks als leidraad voor je leven, ter inspiratie, om een bevestiging of antwoord op een vraag te krijgen, als troost of gewoon omdat je het leuk vindt en wilt weten welke boodschap je op dat moment mag ontvangen.

Ook trek ik graag, op verzoek, een kaart voor anderen.
Iedereen kan kaarten trekken, maar sommige mensen hebben er nog een beetje moeite mee om dit op gevoel te doen en ‘proberen’ vertrouwen over te brengen vanuit het hoofd. Dan is niet je ziel aan het werk, maar je ego. In dat geval kan het fijn zijn als iemand die onbevangen is een kaart voor je trekt.

De kaarten zijn altijd raak en komen altijd op het juiste moment. Alles wat op je pad komt heeft een betekenis en dat kan voor iedereen weer verschillend zijn. Het kan soms voorkomen dat je een kaart niet begrijpt of nog niet kan plaatsen, je kunt er dan op vertrouwen dat het je duidelijk zal worden en natuurlijk kun je ook altijd om hulp vragen.

Vanavond start ik met een experiment, geen spreekuur, geen vragenuur, maar een ontvanguur (van 20-21 uur).
Ik stem me dan geheel af op jou en/of je vraag en het enige dat jij hoeft te doen is je persoonlijke boodschap te ontvangen. Uiteraard hoef je je vraag niet openbaar te stellen, het mag ook via een PB of de chat.

Tot vanavond, 20.00 uur?

Liefs,
Sety

Present moment

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s